GR EN
redefining ZAROS

Προσωπικά Δεδομένα


Προστασία προσωπικών δεδομένων (σύμφωνα με τον νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων GDPR).

Η ιστοσελίδα www.homeguru.gr  είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να παρέχουν τα προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν email στην εταιρεία μας.

Εφόσον δοθεί ειδική συγκατάθεση του χρήστη, η ιστοσελίδα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Για την αποστολή νέων και λοιπών ενημερώσεων.
  • Ενημέρωση για προσωποποιημένες προσφορές.

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Ο χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

 

Ασφάλεια Χρήσης

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Για περισσότερη ασφάλεια σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. 

 

Χρονικό Διάστημα τήρησης Προσωπικών Δεδομένων

Για το σκοπό εκτέλεσης της παραγγελίας των προϊόντων μας, θα διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για την περίοδο που κρίνεται απολύτως απαραίτητη για την εκπλήρωση των αιτημάτων σας σε σχέση με την εκάστοτε παραγγελία. 

Για τους σκοπούς direct marketing/προωθητικών ενεργειών, θα διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για τρία (3) έτη κατά τα οποία διατηρείτε όλα τα δικαιώματα που αναφέρονται στην 2η παράγραφο της παρούσας δήλωσης. Εάν μετά το πέρας της τριετίας δεν δώσετε την επανασυγκατάθεσή σας για τη διατήρηση των δεδομένων, αυτά διαγράφονται.

 

Δικαιώματα χρηστών Ιστοσελίδας

Μέσα από το μενού "Στοιχεία Λογαριασμού" σας παρέχουμε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα που που διατηρούμε με σκοπό την διευκόλυνση σας για την εκτέλεση των παραγγελιών σας. Τα στοιχεία αυτά αφορούν τα φορολογικά και στοιχεία επικοινωνίας (π.χ Επωνυμία, Διευθυνση, ΑΦΜ, Δραστηριότητα, Τηλέφωνο, Εmail, Υπεύθυνος) και την κίνηση του λογαριασμού σας, οπώς την λογιστική καρτέλα και τις παραγγελίες σας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να "ξετσεκάρετε" την λήψη newsletter κάνοντας κλικ στο ειδικό πεδίο που βρισκεται ακριβώς κάτω από τα στοιχεία σας.

Οι μη εγγεγραμμένοι στην ιστοσελίδα μας χρήστες, έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση τη διαγραφή των στοιχείων τους από την ηλεκτρονική μας λίστα επικοινωνίας, στέλνοντας email στο info@homeguru.gr  γράφοντας «Ακύρωση Email» στο πεδίο σχόλια. Η διαγραφή από την ηλεκτρονική επικοινωνία, μπορεί να γίνει επίσης πατώντας το unsubscribe που θα βρείτε στο κάτω μέρος του εκάστοτε ηλεκτρονικού μυνήματος (newsletter) που τυχόν λαβετε από εμάς. 

Αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Αθήνα / www.dpa.gr).

 

Εφαρμοστέο Δίκαιο – Διαμεσολάβηση – Διαιτησία

Κάθε διαφορά που θα προκύψει από την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων υπόκειται στο ελληνικό δίκαιο και υπάγεται στη δικαιοδοσία και αρμοδιότητα των δικαστηρίων Πειραιά.

HOMEGURU – EFERCIO HOLDING LTD Contact Details:
Main address: 12 Hatzianesti Street, A.I.Rentis 182 33 Piraeus, Greece
Tel:+30 211 2167206 , Fax:+30 210 4903960 , E-mail: info@homeguru.gr