GR EN
redefining ZAROS

Όροι χρήσης

Η ιστοσελίδα www.homeguru.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με την επωνυμία «EFERCIO HOLDINGS LIMITED», ΑΡ.ΓΕΜΗ : 145840907001 και διακριτικό τίτλο «HOME GURU» που εδρεύει στην Ελλάδα, Χατζηανέστη 12, Α.Ι.Ρέντης, τηλ. 211 2167206, email : info@homeguru.gr, καλούμενη εφεξής η «Εταιρεία».

Η επίσκεψη και χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συνεπάγεται αυτοδίκαια την αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης. Σε περίπτωση διαφωνίας του με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, ο επισκέπτης οφείλει να μην κάνει χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, προσθέτει, μεταβάλλει ή να ανανεώνει μονομερώς το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με μόνη την ανακοίνωσή τους μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος.

Παραγγελία προϊόντων και προστασία καταναλωτή

Tο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι Β2Β και απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες με σχετική δραστηριότητα της προϊόντικής γκάμας της  Home Guru (δεν πραγματοποιούμε πωλήσεις λιανικής).

Για να μπορέσετε να παραγγείλετε θα πρέπει να είσαστε συνεργάτης της HOMEGURU και να έχετε αποκτήσει κωδικό πρόσβασης. Συμπληρώστε στη φόρμα εγγραφής νέου μέλους (Σύνδεση – Εγγραφή) το ενεργό email λογαριασμό σας, τον Κωδικό Πρόσβασης που επιθυμείτε καθώς και όλα τα απαραίτητα εμπορικά στοιχεία για την ορθή καταχώρηση της επαγγελματικής δραστηριότητας σας.

Αφού λάβουμε τα στοιχεία σας θα σας απαντήσουμε στο email που δηλώσατε κατα την εγγραφή σας σχετικά με την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας(διαβάστε σχετικά : Προστασία προσωπικών δεδομένων).

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα.

Τρόπος πληρωμής

Οι παραγγελίες σας μπορούν να πληρώνονται με τους παρακάτω τρόπους πληρωμής

  1. Με κατάθεση στον λογαριασμό της εταιρείας πριν την αποστολή της παραγγελίας.
  2. Με Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα πριν την αποστολή της παραγγελίας.
  3. Με ειδική συμφωνία που θα έχει προηγηθεί της αποστολής, μεταξύ του πελάτη και της εταιρείας.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Παράδοση παραγγελίας

Για τις περιοχές Αθήνα – Πειραιά, η παράδοσεις γίνονται από την εταιρεία καθημερινές μεταξύ 9:00 - 17:00, ενώ για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση γίνεται με έξοδα και ευθύνη  του πελάτη, στην μεταφορική που θα υποδείξει.

Όλα τα προιόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος μας φέρουν ευκρινή σήμανση σχετικά με την διαθεσιμότητα τους η οποία αναγράφεται επίσης και στο «καλάθι» για να γνωρίζει ο πελάτης ποιά είδη είναι άμεσα διαθέσιμα πριν την ολοκλήρωση & αποστολή της παραγγελίας.

Για τα προιόντα που φέρουν την σήμανση «διαθέσιμο», ο χρόνος παράδοσης είναι άμεσος (εντός 5 εργάσιμων ημερών) ενώ για αυτά που φέρουν την σήμανση «αναμένεται σύντομα» η ακριβής ημερομηνία παράδοσης θα γνωστοποιείται στον πελάτη από την εταιρεία αμέσως μετά την λήψη της παραγγελίας.

Ακύρωση Συναλλαγής

Η εταιρεία δεν αποδέχεται την ακύρωση της συναλλαγής (για πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) ή επιστροφή χρημάτων με εξαίρεση τις παρακάτω περιπτώσεις :

  • Εάν με υπαιτιότητα της Εταιρείας πουλήθηκαν λανθασμένα (λάθος ή έλειψη στην αποστολή) ή ελλατωματικά προιόντα και δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης τους λόγω μη επαρκούς αποθέματος.
  • Εάν παρήλθε διάστημα μεγαλύτερο των 10 ημ. από την ημερομηνία παράδοσης που είχε συμφωνηθεί με τον πελάτη.

 

Επιστροφές εμπορευμάτων

Η εταιρεία αποδέχεται την επιστροφή εμπορευμάτων εάν με υπαιτιότητα της απεστάλησαν λανθασμένα ή ελλατωματικά προιόντα και  δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης τους λόγω μή επαρκούς αποθέματος. Σε τυχόν τέτοια περίπτωση θα πρέπει ο πελάτης να έχει φροντίσει να ενημερώσει την εταιρεία εντός 10 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας του και να δηλώσει το παραπάνω πρόβλημα.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή, το προϊόν(ντα) πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία στην κατάσταση στην οποία παραδόθηκε, πλήρες, χωρίς φθορές (τόσο το προϊόν όσο και η συσκευασία) και να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Επίσης, απαιτείται να συνοδεύεται απαραίτητα από Δελτίο Αποστολής του πελάτη. Η Εταιρεία οφείλει να προβεί στην άμεση αντικατάσταση του προϊόντος με δική της δαπάνη.

Σε περίπτωση αδυναμίας αντικατάστασης, ακολουθείται η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, και η οποία θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που η εταιρεία θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, ο οποίος θα έχει γνωστοποιηθεί στην εταιρεία έγκαιρα και εγγράφως.

Εάν εντός 10 ημερών δεν δηλωθεί απο τον πελάτη λάθος,ελάττωμα ή έλλειψη, η παραλαβή θεωρείται ανεπιφύλακτη και η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει.

Περιορισμός Ευθύνης

Η Εταιρεία κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και τα χρώματα στα οποία εμφανίζονται δύνανται να παρουσιάζουν αποκλίσεις.

Οι τιμές των προϊόντων δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. Η Εταιρεία διατηρεί δικαίωμα αλλαγής των τιμών χωρίς προειδοποίηση χωρίς όμως να επηρεάζονται οι τιμές των ήδη καταχωρημένων παραγγελιών.

Η Εταιρεία ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια, σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων και για πληροφορίες σχετικά με αυτά που η ίδια παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της.

Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία

Τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της εταιρείας μέχρι την ολοσχερή εξώφληση τους.

Οι παρόντες όροι χρήσης και η χρήση του δικτυακού τόπου Home Guru διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, από τις ισχύουσες σε αυτό νομοθετικές διατάξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από τις σχετικές Διεθνείς Συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Αρμόδια για την επίλυση οιασδήποτε διαφοράς ήθελε προκύψει από τη χρήση του δικτυακού τόπου Home Guru ή σχετικά με την ερμηνεία ή εφαρμογή των παρόντων όρων χρήσης ή εξ αφορμής αυτών είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

HOMEGURU – EFERCIO HOLDING LTD Contact Details:
Main address: 12 Hatzianesti Street, A.I.Rentis 182 33 Piraeus, Greece
Tel:+30 211 2167206 , Fax:+30 210 4903960 , E-mail: info@homeguru.gr